Deep Fritz DL 12.0
Klarert Nedlasting
199 MB

Deep Fritz DL 12.0

DEEP FRITZ er verdens mest populære sjakk program
3.8 
Rating
Din stemme:
Siste versjon:
12.0.0 Se alle
Utvikler:
ChessBase
Screenshots
1 / 2
Utmerkelser (1)
Show all awards
Software Informer Virus Free award
Shareware
Brukt av 28 personer
Klarert Nedlasting
199 MB

Nå Deep Fritz 12 er tilgjengelig for direkte nedlasting, noe som betyr at du kan få programmet veldig raskt, selv om du bor i et avsidesliggende sted og har lang postlevering ganger. Den lar deg også å prøve ut programmet før du faktisk kjøper det. Alt dette er et interessant alternativ til å kjøpe DVD versjon.
Den Deep Fritz 12 program og sjakk-motoren, er nøyaktig den samme som den du får på DVD. Bare det å åpne boken og de database av spill har blitt redusert i størrelse, for å holde last ned ganger rimelig. Detaljer er gitt nedenfor.
Du laster ned Fritz 12 og begynner å bruke det uten en aktiveringsnøkkel. Noen funksjoner vil være begrenset, men du kan få en følelse for drift av programmet. En aktiveringsnøkkel vil umiddelbart gjenopprette alle funksjonene i programmet og sjakk-motoren.
DEEP FRITZ er nå enda raskere. Det er fullstendig omarbeidet og ergonomiske grensesnitt gir deg umiddelbar tilgang til alle de viktigste funksjonene. Dette betyr mer komfort og klarere kontroller. Aldri før har det vært så enkelt og raskt å spille med DEEP FRITZ.
DEEP FRITZ forbereder deg for alvorlige møter over sjakkbrettet. Har du noen gang trent med et menneske grandmaster? DEEP FRITZ gir deg tolv timer med video leksjoner for alle nivåer av lek. Nyt lærerikt analyse av master spill, diskusjon av smarte åpninger feller, dødelige kombinasjoner for å løse. Videoen materialet introduserer deg til world class stormestere som Alexei Shirov, Rustam Kasimdzhanov, Vladimir Kramnik, Vishy Anand, selv sjakk-legenden Garry Kasparov. Og hvis du ikke kan spille sjakk DEEP FRITZ vil lære deg reglene for spill – i løpet av en time vil du være med å spille din første spillet av sjakk.
DEEP FRITZ hjelper deg med å finne venner. Det inkluderer en full års abonnement til Playchess.com verdens største sjakk-server. Hver dag har du tusenvis av spillere som er logget inn i denne virtuelle chess club. Du vil alltid finne en motstander som passer din spiller styrke. Eller du kan bare se toppen turneringer og spill i verdensklasse stormestere spilt live på serveren.

Kommentarer

3.8
Rating
191 votes
5 stars
111
4 stars
20
3 stars
14
2 stars
10
1 stars
36
User

Din stemme: