Deep Fritz DL 12.0
Veilige Download
199 MB

Deep Fritz DL 12.0

DEEP FRITZ is ' s werelds meeste populaire programma schaken
3.8 
Rating
Jouw stem:
Nieuwste versie:
12.0.0 Zie alle
Ontwikkelaar:
ChessBase
Screenshots
1 / 2
Onderscheidingen (1)
Show all awards
Software Informer Virus Free award
Shareware
Gebruikt door 28 personen
Veilige Download
199 MB

Nu Deep Fritz 12 is beschikbaar voor directe download kun je het programma zeer snel, zelfs als u woont in een afgelegen locatie en hebben een lange post levertijden. Ook kunt u proberen het programma voordat u daadwerkelijk de aankoop van het. Dit alles is een interessant alternatief voor de aankoop van de DVD versie.
De Deep Fritz 12 programma en schaken motor zijn precies dezelfde als degene die je krijgt op de DVD. Alleen het boek openen en de database van games is kleiner, om te kunnen blijven downloaden keer redelijk. Details worden hieronder gegeven.
Je download Fritz 12 en start met het gebruik zonder een activeringssleutel. Sommige functies zullen worden beperkt, maar u kunt een gevoel te krijgen voor de werking van het programma. Een activatie-toets onmiddellijk herstellen van alle functies van het programma en de chess engine.
DEEP FRITZ is nu nog sneller. De totaal vernieuwde ergonomische interface geeft u direct toegang tot alle belangrijke functies. Dit betekent meer comfort en duidelijker toezicht. Nooit eerder was het zo gemakkelijk en snel te spelen met DEEP FRITZ.
DEEP FRITZ bereidt u voor ernstige tegenkomt op het schaakbord. Heb je ooit opgeleid met een menselijke grootmeester? DEEP FRITZ biedt u twaalf uur van video-lessen voor elk niveau van het spel. Geniet van de leerzame analyse van master games, de bespreking van slimme openingen vallen, dodelijke combinaties op te lossen. De video materiaal kunt u kennismaken met de wereld-klasse grootmeesters zoals Alexei Shirov, Rustam Kasimdzhanov, Vladimir Kramnik, Vishy Anand, zelfs schaken legende Garry Kasparov. En als u niet kunt schaken DEEP FRITZ leer je de regels van het spel binnen een uur speelt u uw eerste spel van schaken.
DEEP FRITZ helpt je om vrienden te vinden. Het beschikt over een volledig jaar abonnement Playchess.com de wereld ' s grootste chess server. U kunt elke dag duizenden spelers vastgelegd in dit virtuele club. U vindt altijd een tegenstander die overeenkomt met uw speelsterkte. Of u kunt gewoon kijken naar top-toernooien en de spelen van wereld-klasse grootmeesters live gespeeld op de server.

Reacties

3.8
Rating
191 votes
5 stars
111
4 stars
20
3 stars
14
2 stars
10
1 stars
36
User

Jouw stem: