Deep Fritz DL 12.0
Pålidelig Download
199 MB

Deep Fritz DL 12.0

DEEP FRITZ er verdens mest populære skak program
3.8 
Rating
Din stemme:
Seneste version:
12.0.0 Se alle
Udvikler:
ChessBase
Screenshots
1 / 2
Præmier (1)
Show all awards
Software Informer Virus Free award
Shareware
Brugt af 28 mennesker
Pålidelig Download
199 MB

Nu Deep Fritz 12 er til rådighed til direkte download, hvilket betyder, at du kan få programmet meget hurtigt, selv hvis du bor i en afsides beliggenhed, og har længe postgang gange. Det giver dig også mulighed for at afprøve programmet, før du rent faktisk køber det. Alt dette er et interessant alternativ til at købe den DVD version.
Den Deep Fritz 12 program og chess engine er nøjagtig den samme, som den du får på DVD. Kun den åbne bogen og database af spil, der er blevet reduceret i størrelse, for at holde download-tider fornuftig. Læs mere nedenfor.
Du kan hente Fritz 12 og begynde at bruge den uden en aktiveringsnøgle. Nogle funktioner vil være begrænset, men du kan få en fornemmelse for driften af programmet. En aktiveringsnøgle, vil straks gendanne alle funktioner i programmet og chess engine.
DEEP FRITZ er nu endnu hurtigere. Den helt nydesignede ergonomiske interface giver dig øjeblikkelig adgang til alle de vigtigste funktioner. Det betyder mere komfort og klarere kontrol. Aldrig før har det været så nemt og hurtigt at spille med DEEP FRITZ.
DEEP FRITZ forbereder dig til alvorlige møder over skakbræt. Har du nogensinde trænet med menneskelige stormester? DEEP FRITZ giver dig med tolv timer af video lektioner for hvert niveau af spillet. Nyd den lærerige analyse af master spil, diskussion af smarte åbninger fælder, dødbringende kombinationer for at løse. Video materiale, der introducerer dig til en verden klasse stormestre som Alexei Shirov, Rustam Kasimdzhanov, Vladimir Kramnik, Vishy Anand, selv skak legende Garry Kasparov. Og hvis du ikke kan spille skak DEEP FRITZ vil lære dig reglerne for spil – inden for en time, du vil spille dit første spil skak.
DEEP FRITZ hjælper dig med at finde venner. Det indeholder et helt års abonnement på Playchess.com verdens største skak-serveren. Hver dag har du tusindvis af spillere der er logget ind i dette virtuelle chess club. Du vil altid finde en modstander, der matcher dine anslag. Eller du kan bare se top turneringer og spil i verdensklasse stormestre spillet live på serveren.

Kommentarer

3.8
Rating
192 votes
5 stars
111
4 stars
21
3 stars
14
2 stars
10
1 stars
36
User

Din stemme: