Deep Fritz DL 12.0
Luotettava Lataa
199 MB

Deep Fritz DL 12.0

DEEP FRITZ on maailman suosituin shakki ohjelma
3.8 
Rating
Sinun äänesi:
Uusin versio:
12.0.0 Katso kaikki
Kehittäjä:
ChessBase
Screenshots
1 / 2
Palkinnot (1)
Show all awards
Software Informer Virus Free award
Shareware
Käyttäjät 28 henkilöä
Luotettava Lataa
199 MB

Nyt Deep Fritz 12 on saatavilla suora lataus, mikä tarkoittaa, että voit saada ohjelman hyvin nopeasti, vaikka asut syrjäisessä paikassa ja ovat jo pitkään postin toimitusajat. Se mahdollistaa myös voit kokeilla ohjelmaa ennen kuin itse ostaa sen. Kaikki tämä on mielenkiintoinen vaihtoehto ostaa DVD versio.
Se Deep Fritz 12 ohjelma ja shakki moottori on täsmälleen sama kuin yksi saat DVD. Vain avaa kirjan ja tietokanta pelit ovat olleet kokoa pienentää, jotta latausajat kohtuullinen. Tiedot ovat alla.
Voit ladata Fritz 12 ja alkaa käyttää sitä ilman aktivointiavaimen. Joitakin toimintoja on rajoitettu, mutta voit saada tuntea toiminta ohjelma. Käyttöavaimen tulee välittömästi palauttaa kaikki toiminnot ohjelman ja shakki moottori.
DEEP FRITZ on nyt entistä nopeammin. Täysin uudistettu ergonominen käyttöliittymä antaa sinulle välittömän pääsyn kaikki tärkeimmät toiminnot. Tämä tarkoittaa enemmän mukavuutta ja selkeämpää valvontaa. Koskaan aiemmin ei ole ollut näin helppoa ja nopeaa pelata DEEP FRITZ.
DEEP FRITZ valmentaa vakavia kohtaamisia yli shakkilauta. Oletko koskaan koulutettu ihminen suurmestari? DEEP FRITZ tarjoaa sinulle kaksitoista tuntia videota oppitunteja kaikilla tasoilla pelata. Nauti opettavainen analyysi master pelit, keskustelu, taitava aukot ansoja, tappava yhdistelmiä ratkaisemaan. Videon materiaali esittelee maailmanluokan grandmasters, kuten Alexei Shirov, Rustam Kasimdzhanov, Vladimir Kramnik, Vishy Anand, jopa shakki legenda Garry Kasparov. Ja jos et voi pelata shakkia DEEP FRITZ opettaa sinulle pelin säännöt – tunnin voit pelata ensimmäinen peli shakki.
DEEP FRITZ auttaa sinua löytämään ystäviä. Se sisältää koko vuoden tilaus Playchess.com maailman suurin shakki palvelin. Joka päivä on tuhansia pelaajia kirjautuneena tämä virtuaalinen shakkikerhoon. Voit aina löytää vastustaja, joka vastaa teidän pelissä vahvuus. Tai voit vain katsella alkuun turnauksia ja pelit maailmanluokan grandmasters pelataan live-palvelimelle.

Kommentit

3.8
Rating
191 votes
5 stars
111
4 stars
20
3 stars
14
2 stars
10
1 stars
36
User

Sinun äänesi: