Deep Fritz DL

Deep Fritz DL

Chess game with tutoring capabilities
Értékelés
4.1  (23 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
3.5
100%-os tisztaságú szoftver. Ellenőrizze a jelentést.
A program 1 díjat kapott
Play against top level opponents, enable the coach to get explanations regarding the current position or watch the over twelve hours of video lessons available. The game automatically adjusts the difficulty level based on how well you play.
Most Deep Fritz 12 elérhető közvetlen letöltés, ami azt jelenti, hogy a program nagyon gyorsan, még akkor is, ha él egy távoli helyre, majd hosszú postai szállítási idő. Azt is lehetővé teszi, hogy próbálja ki a programot, mielőtt ténylegesen megvásárolni. Ez az egész egy érdekes alternatívája a vásárló a DVD verzió.
A Deep Fritz 12 program sakk motort pontosan ugyanaz, mint az olyan, akit a DVD. Csak a nyitó könyv, valamint az adatbázis a játékok már csökkentett méretű, annak érdekében, hogy tartsa a letöltési idő ésszerű. Részletek alább.
Töltse le Fritz 12, valamint a használat megkezdése nélkül egy aktiváló kulcs. Bizonyos funkciók korlátozva lesz, de lehet érezni, hogy a művelet a program. Aktiváló kulcs azonnal visszaállítja az összes funkciót a program a sakk motort.
DEEP FRITZ most még gyorsabban. A teljesen újratervezett ergonómikus felületet ad azonnali hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciók. Ez azt jelenti, hogy nagyobb kényelem a tisztább irányítja. Soha azelőtt nem volt ilyen gyors játszani DEEP FRITZ.
DEEP FRITZ felkészülve arra, hogy komoly találkozások a sakktáblát. Valaha képzett emberi nagymester? DEEP FRITZ nyújt tizenkét órányi videó tanulságokat minden szinten játszani. Élvezze a tanulságos elemzése mester játékok, a vita okos nyílások csapdák, halálos kombináció megoldani. A videó anyag bemutatja, hogy világszínvonalú nagymesterek, mint Alexei Shirov, Rustam Kasimdzhanov, Vladimir Kramnik, Vishy Anand, még a sakk legenda Garry Kasparov. Ha pedig nem tud sakkozni DEEP FRITZ fogja tanítani a szabályokat a játék – egy órán belül meg kell játszani az első játék a sakk.
DEEP FRITZ segít megtalálni a barátait. Ez magában foglalja a teljes éves előfizetés Playchess.com a világ legnagyobb sakk szerver. Minden nap több ezer játékos bejelentkezett ebbe a virtuális sakk-klub. Mindig megtalálja az ellenfél, amely megfelel a játék erőssége. Vagy egyszerűen csak nézi a top bajnokságok, valamint a játékok, világszínvonalú nagymesterek játszott élni a szerveren.
Információ frissítve: