Deep Fritz DL

Deep Fritz DL

DEEP FRITZ a világ legnépszerűbb sakk program
Értékelés
4.1  (23 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
2.7
100%-os tisztaságú szoftver. Ellenőrizze a jelentést.
A program 1 díjat kapott
Most Deep Fritz 12 elérhető közvetlen letöltés, ami azt jelenti, hogy a program nagyon gyorsan, még akkor is, ha él egy távoli helyre, majd hosszú postai szállítási idő. Azt is lehetővé teszi, hogy próbálja ki a programot, mielőtt ténylegesen megvásárolni. Ez az egész egy érdekes alternatívája a vásárló a DVD verzió.
A Deep Fritz 12 program sakk motort pontosan ugyanaz, mint az olyan, akit a DVD. Csak a nyitó könyv, valamint az adatbázis a játékok már csökkentett méretű, annak érdekében, hogy tartsa a letöltési idő ésszerű. Részletek alább.
Töltse le Fritz 12, valamint a használat megkezdése nélkül egy aktiváló kulcs. Bizonyos funkciók korlátozva lesz, de lehet érezni, hogy a művelet a program. Aktiváló kulcs azonnal visszaállítja az összes funkciót a program a sakk motort.
DEEP FRITZ most még gyorsabban. A teljesen újratervezett ergonómikus felületet ad azonnali hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciók. Ez azt jelenti, hogy nagyobb kényelem a tisztább irányítja. Soha azelőtt nem volt ilyen gyors játszani DEEP FRITZ.
DEEP FRITZ felkészülve arra, hogy komoly találkozások a sakktáblát. Valaha képzett emberi nagymester? DEEP FRITZ nyújt tizenkét órányi videó tanulságokat minden szinten játszani. Élvezze a tanulságos elemzése mester játékok, a vita okos nyílások csapdák, halálos kombináció megoldani. A videó anyag bemutatja, hogy világszínvonalú nagymesterek, mint Alexei Shirov, Rustam Kasimdzhanov, Vladimir Kramnik, Vishy Anand, még a sakk legenda Garry Kasparov. Ha pedig nem tud sakkozni DEEP FRITZ fogja tanítani a szabályokat a játék – egy órán belül meg kell játszani az első játék a sakk.
DEEP FRITZ segít megtalálni a barátait. Ez magában foglalja a teljes éves előfizetés Playchess.com a világ legnagyobb sakk szerver. Minden nap több ezer játékos bejelentkezett ebbe a virtuális sakk-klub. Mindig megtalálja az ellenfél, amely megfelel a játék erőssége. Vagy egyszerűen csak nézi a top bajnokságok, valamint a játékok, világszínvonalú nagymesterek játszott élni a szerveren.
Információ frissítve:

SI Hozzászólások

Köszönjük, hogy értékelte a programot!
Kérjük adja meg az értékelését meghatározó tényezőket.
0 hozzászólások
Az Ön szavazata:

Facebook Hozzászólások