Deep Fritz DL

Deep Fritz DL

Schackspel med handledning funktioner
Användarbetyg
4.0  (28 röster)
Ditt betyg
Betyg
2.3
100% ren programvara. Kontrollera rapporten.
Detta program fått 1 utmärkelse
Spela mot översta nivå motståndare, aktivera tränare att få förklaringar angående den aktuella positionen eller titta på över tolv timmar av video lektioner tillgängliga. Spelet automatiskt svårighetsnivå baserat på hur bra du spelar.
Nu Deep Fritz 12 är tillgängliga för direkt nedladdning, vilket innebär att du kan få programmet mycket snabbt, även om du bor i en avlägsen plats och har lång postens leveranstider. Det ger dig också möjlighet att prova programmet innan du faktiskt köper det. Allt detta är ett intressant alternativ till att köpa den DVD version.
Den Deep Fritz 12 program och schack motorn är exakt samma som den du får på DVD. Bara att öppna boken och databas av spel har minskat i storlek, för att hålla ner gånger rimlig. Detaljer följer nedan.
Du laddar ner Fritz 12 och börja använda den utan en aktiveringsnyckel. Vissa funktioner kommer att vara begränsad, men du kan få en känsla för driften av programmet. En aktiveringsnyckel kommer omedelbart att återställa alla funktioner i programmet och datorspelare.
DEEP FRITZ är nu ännu snabbare. Den helt omgjorda ergonomisk gränssnitt ger dig direkt åtkomst till alla viktiga funktioner. Detta innebär mer komfort och tydligare kontroller. Aldrig tidigare har det varit så enkelt och snabbt att spela med DEEP FRITZ.
DEEP FRITZ förbereder dig för allvarliga möten över schackbrädet. Har du någonsin tränat med en människa grandmaster? DEEP FRITZ ger dig tolv timmar video lektioner för alla nivåer av spel. Njut av den lärorikt analys av master spel, diskussion av smart öppningar fällor, dödliga kombinationer för att lösa. Filmen introducerar dig till världen klass stormästare som Alexei Shirov, Rustam Kasimdzhanov, Vladimir Kramnik, Vishy Anand, även schack legend Garry Kasparov. Och om du inte kan spela schack DEEP FRITZ kommer att lära dig reglerna för spel – inom en timme kommer du att spela på ditt första spel i schack.
DEEP FRITZ hjälper dig att hitta vänner. Det finns ett helt års prenumeration på Playchess.com världens största chess server. Varje dag har du tusentals spelare inloggade i denna virtuella chess club. Du kommer alltid att hitta motståndare som matchar din spela styrka. Eller så kan du helt enkelt titta på top turneringar och spel i världsklass grandmasters spelat live på servern.
Info uppdaterad: