Deep Fritz DL

Deep Fritz DL

Joc de şah cu meditatii capabilităţi
Evaluare utilizator
4.0  (28 voturi)
Votul dvs.
Scor
2.3
100% software-ul curat. Verifică raportul.
Acest program a primit 1 premiu
Juca împotriva oponenţilor top nivel, permite antrenorului pentru a primi explicaţii cu privire la poziţia curentă sau viziona peste douăsprezece ore de lectii video disponibile. Jocul se ajustează automat nivelul de dificultate bazate pe cât de bine joci.
Acum Deep Fritz 12 este disponibil pentru descărcare directă, ceea ce înseamnă că puteți obține un program foarte repede, chiar dacă locuiți într-o locație la distanță și au timp de livrare poștale ori. De asemenea, vă permite să încercați programul inainte de a cumpara de fapt. Toate acest lucru este o alternativă interesantă pentru achiziționarea DVD versiune.
La Deep Fritz 12 program și motor de șah sunt exact la fel ca cea pe DVD. Doar cartea de deschidere și baza de date de jocuri au fost reduse în dimensiune, în scopul de a menține timpul de descărcare rezonabil. Detaliile sunt prezentate mai jos.
Descărcați Fritz 12 și începe să utilizați-l fără o cheie de activare. Unele funcții vor fi limitate, dar puteți obține o simt pentru modul de funcționare a programului. O cheie de activare va restabili imediat toate funcțiile programului și motor de șah.
DEEP FRITZ este acum chiar mai repede. Complet reproiectat interfață ergonomică vă oferă acces instantaneu la toate cele mai importante funcții. Acest lucru înseamnă mai mult confort și mai clare de control. Niciodata nu a fost niciodată atât de ușor și rapid pentru a juca cu DEEP FRITZ.
DEEP FRITZ te pregătește pentru grave encounters pe tabla de șah. Te-ai antrenat cu un mare maestru uman? DEEP FRITZ vă oferă douăsprezece ore de lecții video pentru fiecare nivel de joc. Bucurați-vă de procesul instructiv de analiză al master jocuri, discuții de inteligent deschideri de capcane, de moarte combinații pentru a rezolva. Materialul video prezintă de clasă mondială maestri ca Alexei Shirov, Rustam Kasimdzhanov, Vladimir Kramnik, Vishy Anand, chiar de șah legenda Garry Kasparov. Și dacă nu puteți juca șah DEEP FRITZ vă va învăța regulile de jocuri – într-o oră va fi în joc primul joc de șah.
DEEP FRITZ vă ajută să găsiți prieteni. Acesta include un an plin de abonament pentru Playchess.com cel mai mare server de șah. În fiecare zi trebuie mii de jucători logat în acest virtual club de șah. Veți găsi întotdeauna un adversar care se potrivește cu puterea de joc. Sau puteți pur și simplu uita-te la top turnee și jocuri de clasă mondială maestri jucat direct de pe server.
Informații actualizate în data de: