Deep Fritz DL

Deep Fritz DL

Шах игра с възможности за обучение
Оценка
4.0  (28 гласа)
Вашият глас
Резултат
2.3
100% чист софтуер. Проверете доклад.
Тази програма има 1 награда
Играйте срещу опоненти от най-високо ниво, даде възможност на треньора да се обяснения по отношение на текущата позиция или да гледате над дванадесет часа на видео уроци на разположение. Играта автоматично настройва нивото на трудност въз основа на това колко добре играете.
Сега Deep Fritz 12 на разположение за директен даунлоуд, което означава, че можете да получите програмата много бързо, дори ако живеете в отдалечено място и време на доставка. Тя също така Ви позволява да изпробвате програмата, преди да го купувате. Всичко това е интересна алтернатива на закупуването на версия DVD.
Програма Deep Fritz 12 и шахматен двигател в абсолютно същия начин, както можете да получите на DVD. Само отварянето на книгата и на база на играта са намалени по размер, за да остане време за зареждане на разумен. Подробности по-долу.
Изтегляне на Fritz 12 и да започнете да го използвате без ключ за активиране. Някои функции ще бъдат ограничени, но можете да получите усещане за работа на програмата. Ключ за активиране незабавно възстановяване на всички функции на програмата и търсачка.
DEEP FRITZ сега още по-бързо. Напълно реновирана ергономичен интерфейс ви дава незабавен достъп до всички най-важни функции. Това означава по-голям комфорт и прецизно управление. Никога не е било толкова лесно и бързо, за да играят с DEEP FRITZ.
DEEP FRITZ ви подготвя за сериозна среща за шахматна дъска. Вие всякога се обучаваха с човешки гроссмейстером? DEEP FRITZ Ви предоставя дванадесет часа видео уроци за всяко ниво на игра. Насладете се на поучителен анализ на основните игри, обсъждане на умни капани открития, смъртоносни комбинации, за да реши. Видео материал ще ви запозная с гроссмейстерами от световна класа, като Alexei Shirov, Rustam Kasimdzhanov, Vladimir Kramnik, Vishy Anand, дори и шах легенда Garry Kasparov. И ако не Можете да играете шах DEEP FRITZ ще ви научи на правилата на играта – в рамките на един час ще се играе първата си игра на шах.
DEEP FRITZ ще ви помогне да намерите приятели. Тя включва абонамент за цяла година в Playchess.com най-големият в света шахматен сървър. Всеки ден имате хиляди играчи, влезли в този виртуален шахматен клуб. Винаги ще се намери опонент, който да подхожда на вашата игра сили. Или можете просто да наблюдава топ турнири и игри от световна класа, гросмайстори играха живеят на сървъра.
Информацията е актуализирана на: